Camping bij de Schaapskooi
Camping bij de Schaapskooi Camping bij de Schaapskooi Camping bij de Schaapskooi Camping bij de Schaapskooi

Gastenboek

Bericht 1-5 van 157.
08-07-2019 10:26 uur
Gerrie de Bondt ( Bleiswijk , Nederland ) gdebondthup <at> gmail <dot> com
2 weken verbleven op deze mooie camping. het sanitair is heel netjes en is zeer schoon.zo kom je het niet vaak tegen!! fietsroutes zijn te leen. er is een fietsenstalling aanwezig maar toen wij er verbleven was deze erg vol en dan een beetje smal voor zoveel fietsen.maar ja je kunt niet alles hebben. er is een klein bospaadje naast de camping waar je de hond even kunt uitlaten. de eigenaren zijn heel erg vriendelijk. de weg langs de camping is een doorgaande route voor verkeer uit de wijk en kan als storend worden ervaren als je hier voor echte rust komt.(de camping zelf is erg rustig). het achterste veld zal het verkeer minder horen dan het voorste veld waar wij op verbleven. klein winkelcentrum op 1500 meter van de camping. de camping bevind zich in een prachtige omgeving waar je mooie fietstochten kunt maken.kortom een camping om aan te bevelen.
02-06-2019 20:43 uur
Joop ( Woerden , NL )
Voor de 3e keer geweest en wederom helemaal prima.
29-04-2019 20:48 uur
Familie Vrielink ( Nijverdal , Nederland ) info <at> bijdeschaapskooi <dot> nl
Dank je wel familie Eertink en familie Weijers voor jullie positieve reacties. Super dat jullie het fijn hebben gehad bij ons op de camping. Ook voor de volgende keer zijn jullie natuurlijk weer van harte welkom.

Groetjes,
Alfred, Monique en Jordi
27-04-2019 20:36 uur
Jan en Adrie Weijers ( s-Gravendeel , Ned ) j <dot> weijers83 <at> upcmail <dot> nl
Wij hebben gebruik gemaakt van het april arrangement van deze prachtige en schone camping, met heel aardige en lieve eigenaars. Een adres die wij van harte kunnen aanbevelen.
25-04-2019 17:07 uur
Gea en Gerrit Eertink ( Vriezenveen , Nederland ) g <dot> eertink57 <at> gmail <dot> com
Wij zijn een paar dagen op de camping geweest. Vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om iedereen tevreden te laten zijn. Schone zeer nette frisse camping alles is gewoon af en erg netjes. We gaan er zeker terug komen. Bedankt voor de mooie dagen die wij bij jullie hebben gehad.